Der dyrkes meget sport

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi er en meget aktiv familie, og når man dyrker så meget sport, så er der ofte brug for en god massageolie, men sådan en er ikke altid så billig, som man gerne vil have det. Og når der virkelig er fart på i familien, så bruger vi gerne en halv liter om ugen, og det bliver til mange penge i det lange løb.

Derfor blev jeg meget positivt overrasket, da en af de andre forældre i karateklubben fortalte mig om en hjemmeside, hvor de købte ikke kun deres massageolie, men også andre småting i den retning, som kan være svære at undvære i en sportsfamilien med en hektisk hverdag.

Jeg tog en god lang tur rundt på den hjemmeside, som de havde anbefalet, og der fik jeg et stort chok, for ikke kun havde de enormt udvalg, de havde også priser, som lå langt under det, som jeg ellers betaler for massageolie og mange andre småting, som jeg ikke kan undvære.

Stedet at handle

Jeg tog med det samme og placerede en lille ordre, mere for at se det lidt an, og så var der kun at vente og se, om kvaliteten så også levede op til det, som vi gerne vil have.

Der gik kun et par arbejdsdage, så det var også fantastisk service, så var massageolien fremme, jeg kunne få syn for sagen, og kvaliteten var helt i top.

Jeg har siden handlet med dem flere gange, og de gange, jeg har måtte tage fat i deres kundeservice, har de været kompetente, professionelle og meget behjælpelige, noget som virkelig er dejligt og toppet med de gode produkter og fantastiske priser, så er det bestemt et firma, som jeg anbefaler til alle, for jeg har ikke set eller handlet med et firma andre steder, som kan give noget, der nærmer sig det serviceniveau.