Derfor læser jeg e-bøger med Kindle

Kære læser.

 

I dag vil jeg fortælle dig om en af de bedste fund, jeg har lavet mig, siden jeg oprigtigt begyndte at interessere mig for skønlitteratur og bøger, navnlig e-bøger. Det er nemlig en såkaldt Kindle, som gør det nemt og bekvemt at læse e-bøger. Her kan du læse mere om Kindle

 

 

En af de ting, jeg ærgrede mig over, da jeg lige var begyndt på at læse e-bøger, var, at de synes utrolig små på min telefon. Og der var hertil to løsninger, hvoraf ingen af dem kunne opfylde mit behov. Den ene løsning var, at teksten skulle være enormt lille. På den måde blev det træls at læse, fordi jeg skulle sidde og “zoome” ind med øjnene hele tiden. Den anden løsning var, at jeg skulle sætte tekststørrelsen op, men det betød, at jeg så skulle sidde og bladre side hele tiden, hvilket jeg heller ikke fandt værende den optimale løsning. Jeg kunne selvfølgelig også vælge bare at læse almindelige bøger i trykt format, men det ønsker jeg ikke af flere årsager. Først og fremmest støtter jeg ikke op om alt det papirbrug. Ydermere kan jeg have tusindevis af bøger med på ferie, hvis blot jeg har min Kindle med og dertilhørende e-bøger. Du kan godt se, at det ville være noget tungt at rende rundt og rejse med flere tusinde bøger, hvis de alle skulle være fysiske, trykte bøger, ikke sandt? 

 

Jeg håber, at du i denne guide fandt noget inspiration. Jeg er personligt glad for, at jeg fandt ud af, at der var noget, der hed Kindle. Der er ydermere bygget et helt system op omkring det, og du kan de fleste steder køber e-køber, som også kan læses og benyttes, hvis du har en Kindle-enhed. Tak, fordi du læste med – og jeg ønsker dig en god læselyst!