Derfor skal du vælge en buffet til din reception

Jeg var i den dejlige situation, at jeg fik lov til at holde reception på min arbejdsplads i anledningen af mit jubilæum i sidste uge. Det var en rigtig dejlig dag, men jeg var noget presset, da jeg skulle sørge for mad til hele arrangementet. Jeg overvejede, om jeg selv skulle lave noget mad, men jeg havde samtidig travlt med at arbejde. Jeg kunne derfor ikke finde tid til det, og jeg begyndte at undersøge andre muligheder. Jeg fandt ud af, at jeg kunne bestille en receptionsbuffet, og det var den bedste beslutning. Jeg vil præsentere to gode grunde til, at du bør bestille en buffet til sådan et arrangement. 

Brug tid med dine gæster

En af mine største bekymringer ved min reception var, at jeg skulle bruge en masse tid på at sørge for mine venner og familie. Hvis jeg selv skulle have noget mad med, så skulle jeg have maden klar til, når gæsterne ville komme. Jeg besluttede mig derfor for at bestille mad ud af huset, og den dag kom maden til tiden og var samtidig stadig varm. Det var en stor lettelse for mig, da jeg kunne bruge tiden sammen med mine gæster, velvidende, at de fik god mad. Ønsker du at læse mere omkring muligheder for at få en receptionsbuffet, så kan du med fordel trykke dig ind på http://ebuffet.dk/.

Sammensæt menuen efter dit behov

Hos de fleste cateringvirksomheder kan du selv være med til at sammensætte menuen i din buffet, og du kan derfor selv være med til at sætte dit præg på maden. Jeg inviterede mine venner og familie, og jeg vidste derfor, hvad de ønskede at spise til min reception. Det hjalp mig rigtig meget, da jeg derefter skulle sammensætte menuen, at jeg havde muligheden for selv at vælge, hvad der skule på. Gæsterne var rigtig glade for maden, og prisen på den sammesatte menu var også lavere end forventet. Jeg vil til enhver tid benytte mig af denne mulighed igen til større arrangementer.