Få mere lys ind i din stue

Få mere lys ind i din stue 

Står du også skal i gang med den store husrenovering, skal du måske også have skiftet nogle døre ud. Døre kan gøre rigtig meget for et rum. Forskellen på døre, kan du tydeligt mærke i et rum, når du enten har åben eller lukket dør. Derfor er udskiftning af dør, også en god investering hvis du er i gang med at renovere et rum, da det kan gøre en stor forskel på rummet. 

Døre kan gøre en stor forskel

Stuen er et rum, som mange bruger meget tid i. Derfor betyder det også meget, at der er et godt lys og en hyggelig stemning. Her kan dobbelt døre også kendt som franske døre, gøre rigtig meget. De giver et godt lys ind i rummet, samtidig med at du kan stadig har muligheden for at lukke døren.  

Hvis du har flere stuer, kan franske døre også være en god måde at forbinde stuerne på, så rummene virker større end de egentlig er. Hvis du har tv stue i den ene stue og spisestue i den anden, kan det også være en stor fordel at kunne lukke af imellem stuerne. Det kan for eksempel være, hvis du har gæster. Så kan det være rart at kunne lukke af indtil tv’et, hvor børnene så kan hygge sig, imens I spiser videre. 

En god investering 

Hos Melholt.nu er der et stort udvalg af døre i alle størrelser og modeller. De er alle i en god kvalitet, men samtidig får du altid en god pris. Dørene fås i mange forskellige mål, og du har også mulighed for at vælge, hvor meget af døren du vil have glas i. Et lille glasparti i en dør kan også have en stor indvirkning på lysindfaldet i et rum. Så i stedet for at vælge den sikre hvide dør, kan du finde inspiration til at vælge en dør med glas på Melholt.nu.