Hvad siger du til et glas skummende koldt øl?

Et dejligt glas øl er altid godt

I Danmark og mange andre lande, er der tradition for, at man nyder et godt glas øl. Det kan være til fester, til fodbold, til en god frokost eller måske en varm sommerdag.

Der er efterhånden også kommet mange forskellige ølmærker og i mange forskellige smagsvarianter. Det er ikke kun de helt store bryggerier, som kan tiilbyde velsmagende øl. Over de seneste år, er der skudt et vælg af mikrobryggerier op over hele landet, og de har hver deres helt eget særpræg.

Det betyder også, at du har meget mere at vælge imellem, når du er ude at drikke øl på pub, restaurant eller bar – det er ikke længere kun et spørgsmål om Hof eller Tuborg. 

Få dit eget mikrobryggeri derhjemme

Hvis du er ølentusiast, så har du også holdt øje med alle mikrobryggerierne, og garanteret tænkt at det lød ret spændende. Og måske har du endda været en lille smule misundelig på dem, som selv lavede øl. Det er ikke sikkert, at du har haft lyst til at starte et professionelt bryggeri, men tanken om selv at brygge øl har du sikkert haft.

Og vidste du, at den drøm sagtens kan blive til virkelighed? Muligheden for bryg selv øl har nemlig aldrig været større. På Hjemmebryggeren.dk kan du få alt hvad der skal til i form af eksempelvis malt, humle, gær, krydderier, sukker, rengøringsmidler, flasker og kapsler.

Så mangler du bare deres bryganlæg “BREWSTER”, som de selv har udviklet, og som er det eneste på markedet, som rent faktisk også er produceret i Danmark.

Og du behøver ikke have været brygmester på Carlsberg for at kunne brygge din egen øl. Du kan nemlig få en masse udførlige videoer, som skridt for skridt tager dig igennem kunsten at brygge din helt egen øl.

Skal du have dit eget skummende bryg på bordet – ja du skal da.